Hableány Étterem Badacsony

Philips Elektromos Borotva

© 2022. Minden jog fenntartva! Euronics Műszaki Áruházlánc - gépek sok szeretettel. Áraink forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. A feltüntetett árak, képek leírások tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságért nem vállalunk felelősséget.

Elektromos borotva - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu

Kérdéseivel bármikor fordulhat hozzánk, panasz esetén pedig segítünk annak a rendezésében.

  1. Elektromos borotva - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  2. Smarni étterem gödöllő étlap árak
  3. Forgácsolás – Romand Bt
  4. Philips elektromos borotva - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  5. Dm Magyarország - dm.hu Online Shop Nekem!
  6. Www T Online Hu Leveleim – Www T Online Hu Levelek Login
  7. A legnépszerűbb női autók 2018-ban Skyguard
  8. Kültéri kőszőnyeg ár
  9. Napfolt a bron.fr
  10. Alacsony kalóriatartalmú sütik kezelése
  11. Orosházi rendőrségi hírek

Philips elektromos borotva - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu

Vezetékes és vezeték nélküli használat Borotválkozzon a kívánt időpontban – a borotvával, amely mindig készen áll. Használja vezeték nélkül, vagy csatlakoztassa a borotválkozáshoz, ha az akkumulátor lemerült. 1 szintes töltöttségjelző a borotva optimális használatához Az intuitív jelzőről leolvashatja a borotva töltöttségi szintjét: alacsony, teljesen lemerült vagy teljesen feltöltött. 40 perc vezeték nélküli borotválkozás 8 óra töltés után A 8 órás töltés után akár 40 percig is borotválkozhat. Vagy használja tápkábellel csatlakoztatva, ha az akkumulátor lemerült. 27 önélező penge biztosítja az egyenletes, alapos borotválkozást A 27 darab precíziós kialakítású önélező penge minden alkalommal alapos borotválkozást eredményez. IPX7 vízálló a könnyű tisztíthatóságért Mivel a borotva IPX7 vízálló besorolású, könnyedén tisztítható a csap alatt. Az IPX7 besorolás azt jelenti, hogy a vízbe merítést is kibírja akár 1 méterig, legfeljebb 30 percig. Ergonomikus markolat a kényelmes használat érdekében Ergonomikus kialakításának köszönhetően borotválkozás közben biztonságos fogást biztosít, így magabiztosan használhatja a borotvát.

Nedves és száraz opció: a fürdés vagy zuhanyozás közben is használható A zuhanyzás vagy fürdés közbeni gyengéd és kényelmes használathoz csúszásgátló markolattal rendelkezik, ezáltal optimális eszköz a nedves és száraz használatra. Töltöttséget jelző fény A töltöttséget jelző fény jelzi, amikor a borotva akkumulátora fel van töltve, le van merülve, vagy éppen tölt. Gyártói cikkszám: 23260

Wednesday, 10-Aug-22 22:00:18 UTC
hotel-szivek-berekfürdő

Sitemap | Hableány Étterem Badacsony, 2024